Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 60 kJ / 14 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 0,22 g |
Postup přípravy
Na kandování můžeme použít všechny nejedovaté květy, nejlépe se hodí fialky, sedmikrásky, květy ovocných stromů a léčivých bylin, dále pak petrklíče, macešky, řeřicha, kopretiny, černý bez, jetel, měsíček lékařský.
Pokud budete kandovat velké květy, jako např. růže, je lepší jí nejdříve rozebrat na jednolivé lístky a pak třeba na dortu jí znovu složit.
Zveřejněno 4. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kandované květy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRBJ
Moje poznámka
Kandované květy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRBJ
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 19 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 7 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 9 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 12 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 12 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 12 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 14 hodinami
Tématické fráze:
kandované fialky,
kandovaný ibišek,
kandování fialek,
kandované fialky recept,
kandování,
kandování květin,
kandované růže,
květy v cukru,
jak kandovat fialky,
kandovane kvetiny,
ibišek kandovany,
fialky kandované v cukru,
kandované macešky,
kandovaný ibišek recept,
kandovana ruze,
cukroví macešky,
fialky v cukru,
květ ibišku v cukrovém sirupu,
jak kandovat ibišek,
kandování ibišku
Suroviny:
cukr moučkový,
bílek
Komentáře (11)
Kdyžtak mail- Jirkasss94@email.cz Díky