Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
9 foto Hodnocení 34× Jak silný má být plátek masa na řízek? Tloušťka rozhoduje o šťavnatosti řízku
6 foto Hodnocení 44× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu
7 foto Hodnocení 12× Jak správně krájet maso přes vlákno? Vysvětlíme, proč je toto krájení vhodné
11 foto Hodnocení 20× Desatero rad na téma kuřecí maso: Víme, jak maso správně krájet i tepelně upravit
5 foto Hodnocení 24× Jak nakrájet krůtí prso? Poradíme, jaký postup je nejlepší a proč tomu tak je
6 foto Hodnocení 9× Co je filírování? Poradíme i méně zkušených kuchtíkům, jak ovládnout tuto techniku
Video Hodnocení 53× Máte jen malý špalík masa a zrovna potřebujete velký plátek na řízek? Vyzkoušejte maso nakrájet "na motýlka"
12 foto Těhotnej kuchař vzpomíná na mládí: Nabídl retro recept na špagety Gustáva Husáka, nechybí v nich točeňák ani hromada eidamu
Rychlý levandulový sirup: Na přípravu stačí jen tři ingredience a v kombinaci s proseccem vytvoříte osvěžující letní koktejl
4 foto Konec namáhavého klečení a ohýbání zad: Trendem letošní sezony jsou zvýšené záhony. Na tohle musíme myslet při jejich plánování