KVÍZ: Jak dobře znáte pořad Ano, šéfe!? Otestujte své znalosti v našem kvízu a připomeňte si legendární momenty
Šťavnaté buřty na pivě: Chutnají tak skvěle, že si je připravíte klidně i bez táboráku a jejich vůně přiláká i sousedy
9 foto Hodnocení 34× Jak silný má být plátek masa na řízek? Tloušťka rozhoduje o šťavnatosti řízku
6 foto Hodnocení 45× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu
7 foto Hodnocení 13× Jak správně krájet maso přes vlákno? Vysvětlíme, proč je toto krájení vhodné
11 foto Hodnocení 21× Desatero rad na téma kuřecí maso: Víme, jak maso správně krájet i tepelně upravit
5 foto Hodnocení 25× Jak nakrájet krůtí prso? Poradíme, jaký postup je nejlepší a proč tomu tak je
6 foto Hodnocení 10× Co je filírování? Poradíme i méně zkušených kuchtíkům, jak ovládnout tuto techniku
Video Hodnocení 56× Máte jen malý špalík masa a zrovna potřebujete velký plátek na řízek? Vyzkoušejte maso nakrájet "na motýlka"