Letní kvíz o zavařování: Zjistěte, jestli znáte důležité zásady dřív, než se pustíte do kompotů nebo okurek
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Jak zavařit papriky v rajčatové šťávě? Podle tohoto retro receptu budou chutnat fantasticky, příprava je snadná
Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Video Hodnocení 4× Připomeňte si své Vánoce v dětství. Zkuste nepečené krupičky podle videonávodu
Video Hodnocení 9× Krupičková polévka: Do 30 minut můžete servírovat jednoduchou a vydatnou polívčičku
Z jaké mouky udělat bramborové knedlíky? Takto zajistíte, aby nebyly příliš tuhé, ale naopak krásně nadýchané a vláčné
Náš život s celiakií: Jak se mi konečně povedla skvělá tvarohová bábovka bez lepku. Chutná celé rodině
Krupicová kaše podle Josefa Maršálka voní kakaem a skořicí, ale má jednu zvláštnost. Tohle byste v ní asi nečekali
Hodnocení 80× Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Jak zvládnout bramborový knedlík hned napoprvé? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera je uděláte na jedničku
Jak na skvělou smaženici podle Jaroslava Sapíka: Šéfkuchař prozradil jeden moravský trik, díky němuž je jídlo perfektní
Krupicový svítek v mléce, to je slaďoučký dezert z krupice podle Sandtnerky. Žloutkový krém pozvedne chuť do nebeských výšin
Slovenská polenta aneb Kukuričanka: Výborná je jak sladká s cukrem a skořicí, tak slaná s bryndzou a osmaženou slaninou
Staročeská velikonoční nádivka z krupice: Plněná uzeným masem a bylinkami a sypaná mákem chutná skvěle
Ježíškova krupička neboli šrotka: Vánoční valašská krupicová kaše se jedla s medem a milovali ji děti i dospělí
Hodnocení 37× Jak na to, aby se v krupičné kaši netvořily žmolky. Vyzkoušejte jednoduché triky a kaše bude krásně hladká
Hodnocení 154× Jak připravit a podusit houby na nejlepší houbovou smaženici? Začátečníkům poradíme jednoduchý a osvědčený postup
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Zázvorový čaj pomáhá při nachlazení. Důležitá je správná doba luhování, s medem a citronem krásně prohřeje i báječně chutná