Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
6 foto Hodnocení 4× Jak na česnekové krutony? Oživí chuť nejen polévek, ale i zeleninových salátů
Jak osmažit housku do polévky? Na dokonalé křupavé krutonky je ideální starší pečivo, dostatek tuku i voňavé bylinky
Video Hodnocení 18× Jak připravit krutony? Výborně na ně zužitkujete starší pečivo, chléb i rohlíky
5 foto Hodnocení 1× Jak udělat rybí polévku s krutony? Nemějte obavy, připravit ji lze opravdu snadno
4 foto Hodnocení 43× Italské crostini připomínají opečené obložené chlebíčky. Poradíme s jejich přípravou
Božské chlebové krutonky podle Petry z MasterChefa: Ochucené česnekem a sýrem si je zamiloval i Jan Punčochář
Tahle česnečka mění pravidla hry: Zkuste rozpečený sýr, krutóny s česnekovým máslem nebo uzená kuřecí křídla
Hodnocení 85× Jak uvařit polévku z cukety? Lahodná krémová polévka s křupavými krutony a slaninou vás nadchne
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek
Hráškový krém: Klasiku školních jídelen připravíte snadno, stačí 3 hlavní suroviny a vylepšovat můžete už podle vlastní chuti
Video Hodnocení 452× Jak udělat správně křehké krutony? Video vám pomůže s dokonalými křupavými kostičkami
Hodnocení 46× Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Hodnocení 31× Nejlepší hrachová polévka: Dá se uvařit na různé způsoby a výborně chutná s křupavými krutony
Hodnocení 54× Jak připravit skvělou letní polévku, aneb v hlavní roli cuketa. Vyzkoušejme krémovou. U klasické zeleninové pozor na dobu vaření
Hodnocení 72× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů
Dirty horchata je hitem babího léta. Ochutnejte ledovou „špinavou“ kávu s rýžovým mlékem, likérem a skořicí
Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Proč přidat ocet do těsta na bramborové knedlíky? Fígl našich babiček zaručí, že se knedlík nerozpadne a bude skvělý