Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
6 foto Hodnocení 4× Jak na česnekové krutony? Oživí chuť nejen polévek, ale i zeleninových salátů
Jak osmažit housku do polévky? Na dokonalé křupavé krutonky je ideální starší pečivo, dostatek tuku i voňavé bylinky
Video Hodnocení 20× Jak připravit krutony? Výborně na ně zužitkujete starší pečivo, chléb i rohlíky
5 foto Hodnocení 1× Jak udělat rybí polévku s krutony? Nemějte obavy, připravit ji lze opravdu snadno
4 foto Hodnocení 46× Italské crostini připomínají opečené obložené chlebíčky. Poradíme s jejich přípravou
Božské chlebové krutonky podle Petry z MasterChefa: Ochucené česnekem a sýrem si je zamiloval i Jan Punčochář
Tahle česnečka mění pravidla hry: Zkuste rozpečený sýr, krutóny s česnekovým máslem nebo uzená kuřecí křídla
Hodnocení 86× Jak uvařit polévku z cukety? Lahodná krémová polévka s křupavými krutony a slaninou vás nadchne
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek
Hráškový krém: Klasiku školních jídelen připravíte snadno, stačí 3 hlavní suroviny a vylepšovat můžete už podle vlastní chuti
Video Hodnocení 522× Jak udělat správně křehké krutony? Video vám pomůže s dokonalými křupavými kostičkami
Hodnocení 46× Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Hodnocení 35× Nejlepší hrachová polévka: Dá se uvařit na různé způsoby a výborně chutná s křupavými krutony
Hodnocení 54× Jak připravit skvělou letní polévku, aneb v hlavní roli cuketa. Vyzkoušejme krémovou. U klasické zeleninové pozor na dobu vaření
Hodnocení 77× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů
Slezský bigos je pokladem severní Moravy: Spousta zelí a masa dává vzniknout skvělému jídlu, vonícímu švestkami a vínem
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Dokonale voňavý mátový sirup ze tří ingrediencí zvládne připravit i začátečník, když dodrží jednoduchý postup