Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
9 foto Karlovarské minerální prameny, které léčí: Ochutnat můžete horké Vřídlo, oblíbený pramen Mlýnský i chladnější Štěpánku
5 foto Hodnocení 17× Proč dávat minerálku do palačinek: Perlivá voda zajistí palačinkám nadýchanost
8 foto Vánoční atmosféru zvýrazní i nealko koktejly: Ten vanilkový je osvěžující a citron mu dodává šmrnc
5 originálních způsobů, jak využít prázdné pet lahve: Udělejte z nich větrník, záhon nebo rafinovanou past na vosy
Co se jedlo za války: Recepty na vánočku bez vajec, med z margarínu nebo krém skoro z ničeho můžete zkusit i dnes
Video Vánoce s Josefem Maršálkem: Rumové perníčky jsou hned měkké a krásně voňavé, navíc se snadno připravují