Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
9 foto Karlovarské minerální prameny, které léčí: Ochutnat můžete horké Vřídlo, oblíbený pramen Mlýnský i chladnější Štěpánku
5 foto Hodnocení 16× Proč dávat minerálku do palačinek: Perlivá voda zajistí palačinkám nadýchanost
8 foto Vánoční atmosféru zvýrazní i nealko koktejly: Ten vanilkový je osvěžující a citron mu dodává šmrnc
5 originálních způsobů, jak využít prázdné pet lahve: Udělejte z nich větrník, záhon nebo rafinovanou past na vosy
Holka u plotny radí: Jak na babiččinu zelňačku s klobásou a smetanou? Chuti pomůže vývar i dostatek kmínu