Tradiční jablečný dezert æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky chutná skvěle a zažene chmury
Takhle jsou halušky vynikající: Správně přichystané bramborové těsto bez čekání, dobré zelí a uzené pro vůni
Lahodné retro: Šunková pěna chutná stále skvěle, stojí pár korun a snadnou přípravu zvládne i začátečník
9 foto Hodnocení 50× Jak naložit řízky, aby byly křehké? Známe tajemství měkkého a křehkého masa
7 foto Hodnocení 6× 10 osvědčených rad, jak správně marinovat maso: Zacházejte s masem jako profesionál
9 foto Hodnocení 70× Jaká marináda na krkovici je nejlepší? Možností je několik a všechny stojí za to
11 foto Hodnocení 14× Jak naložit maso na svíčkovou? Udělejte to den předem, ať si rozložíte práci
8 foto Hodnocení 8× Časté chyby při nakládání masa: Nevěřte tvrzení, že čím více koření, tím lépe
6 foto Hodnocení 298× Jak naložit maso, aby bylo křehké? S jednoduchým postupem si snadno každý poradí
7 foto Hodnocení 8× Jak ochutit marinádu na grilování? Je báječná s čerstvým česnekem i s bylinkami
5 foto Hodnocení 86× Jak vyudit kuřecí stehna v domácí udírně? Poradíme, jak maso naložit i vyudit
Video Babiččina spíž: Naložte si domácí zelí, v zimě jako když ho najdete. Způsob je snadný a zvládne ho i úplný začátečník
Usmažte si křupavé placičky, když zbude chleba. Využijete zbytky a ještě si pochutnáte na výborné večeři