Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
37 foto Na čem si pochutnávali ve volebních štábech: Babiš zapomněl na koblihy, SPOLU vsadilo na luxus, Piráti na jednoduchost
5 foto Hodnocení 6× Jak udělat klobásu v troubě? Poradíme, jak zajistit její šťavnatost i křupavost
7 foto Hodnocení 2× Svačiny do práce slouží k zahnání hladu, doplnění energie, ale i k pochutnání
30 foto Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Video Hodnocení 1× Cibulová roláda: Skvělá, křupavá chuťovka je jako stvořená k vínu či večerní pohodě
11 foto Hodnocení 2× Desatero častých otázek na téma rauty: Pokud o nich moc nevíte, zde se to dozvíte
7 foto Hodnocení 1× 7 chyb v přípravě pomazánek: Důležitá je jejich konzistence i čerstvost surovin
14 foto Hodnocení 29× Co na oslavu místo chlebíčků? Inspirujte se jednoduchými recepty, které nadchnou
40 foto Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Gastro glosa: Hitem poslední doby je nepřijímat karty a nezveřejňovat ceny. Je na každém, jestli si to nechá líbit
Lupínky Pringles se v Ústí nad Labem nedávno zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů. Stačilo jen pár hodin
Jemné houskové knedlíky vařené v sáčku: Skvěle chutnají, nerozvaří se a přípravu zvládne i kuchařský amatér