Jak na nejlepší pečené kuře podle Zdeňka Pohlreicha: Maso nikdy neomývejte a pečte je vždy ze dvou stran, radí šéfkuchař
Tereza z Peče celá země pokřtila svou detektivku s recepty: Nechyběli kamarádi ze soutěže, Míša Landová ani kriminalista
Kde se dá v Praze grilovat: Velký přehled míst, kde je gril zdarma nebo od 150 Kč za hodinu. Tady bude léto horké!
4 foto Hodnocení 5× Desatero otázek a odpovědí na téma potraviny vhodné na gril: Co vše se dá grilovat?
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
9 foto Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Jak nejlépe opéct brambory? Aby byly krásně křupavé a nadýchané, je potřeba správný typ brambor a vhodný tuk
7 foto Hodnocení 13× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou
5 foto Hodnocení 12× Chyby při přípravě tortill: Zapomeňte na dlouhé hnětení těsta i na pomalé opékání
Video Hodnocení 9× Věděli jste, že můžete špekáček nařezat na 8 způsobů? Podívejte se na názorné video
21 foto Darina Křivánková poradila, jak skvěle ochutit topinky. V jejím podniku je chválili i Jan Punčochář a Přemek Forejt
Hodnocení 8× Jak správně smažit houby? Zbytečně nesolit, smažit pomalu a důkladně alespoň po dobu 20 minut
9 foto Hodnocení 7× Jak nejlépe nařezat špekáčky? Máme pro vás 5 tipů na skvěle propečené a šťavnaté špekáčky
9 foto Vyzkoušeli jsme osm nejlepších způsobů, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou a nespálí
Hodnocení 9× Pět nejlepších jídel k táboráku: Opečte si u ohně jablka, kynuté těsto nebo brambory
Hodnocení 22× Jak správně opékat špekáčky na ohni? Poradíme, jak špekáčky nařezat, propéct a nespálit
Pečeme s Ivou: Bagety s tmavou střídou jsou nadýchané a voňavé. Výborné jako příloha nebo podklad na jednohubky