Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
5 foto Hodnocení 3× Znáte potištěný pečicí papír? Je to drobnost, která zaujme při focení i balení dobrot
Hodnocení 5× Co dát na plech před pečením? Kromě pečicího papíru jsou vhodné i trvanlivé podložky
7 foto Hodnocení 175× Jak si ulehčit smažení koblih? Pečicí papír zajistí jejich nadýchanost i krásný tvar
Video Hodnocení 47× Pečicí papír je dobrý sluha, ale zlý pán, pokud nelze zkrotit. Naše video vám s ním pomůže
Hodnocení 48× Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Hodnocení 22× Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
Video Hodnocení 233× Vyložit dortovou formu papírem na pečení je snadné a podle názorného videa to zvládne opravdu každý
Hodnocení 109× Čištění toustovače není zrovna příjemná práce. Tato jednoduchá vychytávka vám zaručeně pomůže
Retro okénko: Bonbóny Drops stávaly jen 1 Kčs a prodávaly se v praktickém balení v ruličce. Jen odlepit je od sebe býval oříšek
Dokonalá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek perfektní