Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 580 kJ / 2 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,38 g |
Tuky | 150,73 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 10,13 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený vepřový ořez na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzly
Moje poznámka
Pečený vepřový ořez na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzly
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ořez,
vepřový orez recept,
vepřový ořez recepty,
hovězí ořez,
vepřové maso na bylinkách,
pečený vepřový ořez,
pečeny ca,
pečený ořez,
hovězí ořez recepty,
veprove kousky na bylinkach,
vepřový ořez - recepty,
hovězí ořez recept,
vepřový ořez pečený,
ořezy z lososa,
bylinky na vepřové maso,
vepřové ořezy,
kureci orez recept,
ořez masa,
co je vepřový ořez,
vepřové na bylinkách
Suroviny:
ořez vepřový,
olej olivový,
cibule,
česnek,
libeček,
nať celerová,
pažitka,
petrželka,
majoránka,
koření oregáno,
tymián,
sůl,
solamyl,
bylinky
Komentáře (30)
od kosti je totiž maso nejchutnější