Rychlá, pikantní a žádaná: Česneková pomazánka se sýrem rozzáří každý večírek i večeři a hotová je raz dva
Nejjednodušší jablečný dezert: Apfelgrütze je hotový do čtvrt hodiny a chutná skvěle samotný i s vanilkovou omáčkou
Gastro glosa: Pohlreich ani Punčochář očekávání mnoha diváků nenaplnili. Jejich pořadům to ale výrazně pomohlo
7 foto Hodnocení 17× Jak uvařit českou čínu? Za pár minut je křehké maso s chutnou marinádou na stole
Smažené kuře generála Cua: Čína po americku osloví milovníky lehce pikantních chutí, maso je navíc úžasně křupavé
8 foto Hodnocení 106× Sójová omáčka: Tmavě hnědá slaná tekutina je v asijských pokrmech nenahraditelná
Video Jak na pečené kuře podle Romana Staši: Použijte hodně soli i másla a nebojte se ani sójovky, radí vítěz MasterChefa
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit
5 foto Hodnocení 5× Jak se jí japonské jídlo sushi? Wasabi a sójovka se nemíchají, také pozor na zázvor
Hodnocení 10× Houbový salát je rychlou a výbornou večeří. Využijeme i malé množství tvrdých lesních hub
Citronové kuře podle Gordona Ramsaye: Na dokonalé ochucení masa sladkokyselou omáčkou používá šéfkuchař malý trik
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření
Dýňový cheesecake voní vanilkou a je vláčný. Jak ho nejlépe připravit, poradil semifinalista MasterChef Česko Pavel Berky
7 foto Domácí nebo kupovaná vánočka? V pekárně dáte za necelý kilogram skoro 200 Kč, doma si vánočku upečete za stovku