Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
Nakládané melounové slupky: Vynikající chuťovka, kterou využijete třeba ke grilovanému masu nebo k sýrům
Starý chleba nemusí skončit v koši: Kromě topinek si můžete připravit i speciální strouhanku, která však nepatří na řízky
7 foto Hodnocení 2× Jak využít suchý chléb? Máme pro vás tipy, jak spotřebovat vše do posledního drobečku
Skromná kuchyně: Chlebová polévka, vydatná omeleta nebo slaný či sladký koláč. Staré pečivo do koše určitě nepatří
Hodnocení 35× Na karbanátky nebo sekanou můžeme použít i jiné suroviny než mleté maso. Určitě ušetříme. A jaké jsou ty nejlepší varianty?
Hodnocení 72× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů
Klasická socialistická smaženka jako ze starých bufetů: Chleby obložené vaječnými řízky si můžete připravit podle ČSN
Ginger shot aneb Zdravý „panák“ nabitý vitaminy povzbudí i zahřeje. Vyjde na pouhých 15 Kč a příprava je jednoduchá