Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Starý chleba nemusí skončit v koši: Kromě topinek si můžete připravit i speciální strouhanku, která však nepatří na řízky
7 foto Hodnocení 2× Jak využít suchý chléb? Máme pro vás tipy, jak spotřebovat vše do posledního drobečku
Skromná kuchyně: Chlebová polévka, vydatná omeleta nebo slaný či sladký koláč. Staré pečivo do koše určitě nepatří
Hodnocení 33× Na karbanátky nebo sekanou můžeme použít i jiné suroviny než mleté maso. Určitě ušetříme. A jaké jsou ty nejlepší varianty?
Hodnocení 69× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění
Čachtická paní si dopřávala minimálně dvanáct chodů, na talíři měla candáta plněného mletým masem a guláš