Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
7 foto Hodnocení 55× Jak udělat topinky v horkovzdušné fritéze? Postup je snadný a rychlý, přesvědčte se
Starý chleba nemusí skončit v koši: Kromě topinek si můžete připravit i speciální strouhanku, která však nepatří na řízky
7 foto Hodnocení 3× Jak využít suchý chléb? Máme pro vás tipy, jak spotřebovat vše do posledního drobečku
Skromná kuchyně: Chlebová polévka, vydatná omeleta nebo slaný či sladký koláč. Staré pečivo do koše určitě nepatří
Hodnocení 37× Na karbanátky nebo sekanou můžeme použít i jiné suroviny než mleté maso. Určitě ušetříme. A jaké jsou ty nejlepší varianty?
Hodnocení 77× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů
Jak využít zbytky velikonočního mazance? Žemlovka s banánem, kávou vonící tiramisu nebo španělské „koblihy“ vás dostanou