Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
7 foto Hodnocení 55× Jak udělat topinky v horkovzdušné fritéze? Postup je snadný a rychlý, přesvědčte se
Starý chleba nemusí skončit v koši: Kromě topinek si můžete připravit i speciální strouhanku, která však nepatří na řízky
7 foto Hodnocení 3× Jak využít suchý chléb? Máme pro vás tipy, jak spotřebovat vše do posledního drobečku
Skromná kuchyně: Chlebová polévka, vydatná omeleta nebo slaný či sladký koláč. Staré pečivo do koše určitě nepatří
Hodnocení 37× Na karbanátky nebo sekanou můžeme použít i jiné suroviny než mleté maso. Určitě ušetříme. A jaké jsou ty nejlepší varianty?
Hodnocení 73× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů
Pět jednoduchých valentýnských dezertů pro zamilované chvíle. Využijte lahodnou čokoládu, voňavé jahody i mascarpone
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí