Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí
5 foto Hodnocení 54× Jak připravit šťavnaté vepřové koleno s křupavou kůrkou? Postup krok za krokem
4 foto Hodnocení 33× Jak péct vepřové koleno? Tento slavnostní novoroční pokrm se doslova upeče sám
5 foto Hodnocení 77× Jak chutně připravit koleno k jídlu? Vsaďte na skvělou marinádu s černým pivem
Vepřové koleno pečené na červeném zelí si ihned oblíbíte: Chuť medu a vůně skořice dělají z české klasiky luxusní pokrm
Vařené koleno z papiňáku je nádherně šťavnaté a měkoučké, hořčice a křen mu dodají šmrnc, na stole je do hodiny
5 foto Hodnocení 19× Jak dlouho vařit uzené koleno v tlakovém hrnci? Šťavnatého masa docílíte snadno
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař
Tlačenka v krabici podle Ostravskeho gastrošefa: Snadný způsob, jak si rychle připravit skvělou zabijačkovou pochoutku
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu
Silvestrovský ovar z vepřového kolene: Jemnou chuť a typickou vůni ovlivní teplota vody a použití správného koření
Hodnocení 10× Jak grilovat vepřové koleno: Vyzkoušejte 3 kroky k chutnému jídlu a pár tipů navíc
4 foto Hodnocení 114× Jak připravit novoroční koleno? Je to téměř bezpracný a přitom tak chutný oběd
4 foto Hodnocení 17× Ovarová polévka má mnoho variant, proto si ji každý může uvařit podle své chuti
5 foto Hodnocení 74× 4 tipy na přípravu vepřového kolena: Hodí se na vaření, pečení i do polévky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Na povrchu křupavé, uvnitř lehce propečené: Panini jsou skvělé nejen na svačiny. Poradíme, čím je naplnit, abyste si pochutnali
Vepřové plátky na zelenině a žampionech v pomalém hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 230 min