Káva s párou v Litoměřicích nabízí skvělou atmosféru i výborné dezerty do 90 korun: Jednu chybičku jsme ovšem našli
Panenka, kýta nebo krkovice? Víme, které maso se perfektně hodí na nudličky, aby byly měkké, šťavnaté a plné chuti
Babiččina spíž: Nejvoňavější způsob, jak zpracovat úrodu hrušek – recept na povidla, co vydrží celou zimu
8 foto Císařský trhanec paní Columbové z Hliněné bašty je vylepšený rozinkami a skvěle chutná s borůvkovým žahourem
7 foto Hodnocení 8× Žahour: Připravte si s námi letní omáčku pro mlsné jazýčky, a to nejen z borůvek
Tvarohové noky se žahourem jsou hotové do 20 minut a chutnají fantasticky. Borůvková omáčka se dá zahustit strouhaným perníkem
Hodnocení 15× Znáte žahour? Lahodný ovocný přeliv můžete použít na knedlíky, palačinky nebo lívance
Jak na jahodovou merendu? Tuhle staročeskou omáčku ze tří surovin zvládnete v okamžiku. Na knedlících je dokonalá
13 foto Prostřeno v tomto týdnu: Těšte se na slaný závin, svíčkovou i lívance se žahourem. Poradíme, jak na něj!
Tajemství štíhlé postavy princezny Kate: Malé porce, hodně syrové zeleniny a speciální zelený nápoj k snídani
Jak na vynikající pečenou dýni? Pro lahodnou chuť stačí správná kombinace aromatických bylinek a cibule
Hrníčková kefírová buchta podle Anety Vignerové: Je snadná na přípravu a po upečení úžasně vláčná, říká modelka