Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak připravit ty nejlepší bramboráky? Vyzkoušejte tři jednoduché rady a vaše bramboráky budou ještě lepší
Zdroj: Top recepty

Bramboráky jsou pochoutkou, kterou si rádi občas dopřejeme, i když nepatří mezi dietní. Vyzkoušejme jednoduché rady, abychom je měli ještě lepší.

Bramboráky připravujeme především z nastrouhaných brambor, malého množství mouky a vajec. Patří do nich utřený česnek, který je krásně provoní. Smažíme je na pánvi a podáváme nejlépe ještě horké. Vyzkoušejme tři jednoduché rady, aby ty naše bramboráky byly ještě lepší.

  1. Bramboráky budou báječně křupavé, když do těsta přidáme jednu až dvě lžičky tvarohu. Zjemníme tak zároveň jejich chuť. Víte, jak se připravuje domácí tvaroh?
  2. Při dochucování pamatujeme kromě česneku i na majoránku. Krásně je ochutí a k bramborákům rozhodně patří. Desatero, jak využít majoránku v kuchyni, nám ukáže, jak zacházet s majoránkou, aby provoněla pokrmy co nejlépe.
  3. Pokud chceme, aby měly bramboráky pěknou barvu, vymačkáme do těsta trochu citronové šťávy, která zabrání zhnědnutí brambor. Máme zrovna koupené bio citrony a chceme si nastrouhat a uchovat jejich kůru na pozdější využití? Jak na to, poradí náš další článek.

Nejlepší bramboráky připravíme podle osvědčených receptů. Najdeme je v našem receptáři.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky