16 receptů na báječné domácí paštiky: Některé jsou připravené jen za pár minut
Domácí paštika je mletý nebo rozmixovaný výrobek z masa, jater, tuku, smetany a koření. Připravuje se několika způsoby - výsledkem je roztíratelná masová nebo zeleninová pomazánka bez chemie a konzervantů.
Paštika je chutná masová pomazánka na pečivo a dostupné občerstvení na dovolenou či na výlet, výborně se hodí jako svačina do práce či do školy. Průmyslově vyráběné paštiky však obsahují hodně tuku, soli a chemických dochucovadel, přitom jejich domácí výroba není příliš složitá ani náročná na čas.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Játrová paštika
- Houbová paštika s mandlemi
- Paštika z uzené makrely
- Domácí paštika s griotkou a brusinkami
- Veganská paštika z hlívy
- Králičí paštika s brusinkami
- Domácí paštika s mandlovou příchutí
- Masová paštika podle ČSN
- Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami
- Kořeněná paštika se zeleným pepřem a domácím sádlem
- Kuřecí paštika z pečeného masa
- "Židovská paštika"
- Paštika z bedel
- Domácí paštika
- Falešná paštika
- Rilletes
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře