Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 164 kJ / 1 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,59 g |
| Tuky | 133,76 g |
| Vláknina | 7,88 g |
| Cholesterol | 647 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,02 g |
| Sacharidy | 30,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og8N
Moje poznámka
Falešná paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og8N
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 16 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 19 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Darwin před 1 hodinou
Bílková bábovka
Pavluska75 před 2 hodinami
Klobásníky
Krista56 před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 4 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 4 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 4 hodinami
Tématické fráze:
škvarková paštika,
paštika ze škvarků,
škvarková paštika recept,
paštika ze škvarek,
paštika se škvarky,
škvarková paštiky,
pastika se škvarkama,
paštika se škvarků,
sterilovaná paštika recept,
játrová domácí paštika recepty škvarky,
jfalešná paštika,
recept na paštiku ze škvarků,
falešná škvarková pomazánka,
sterilovaná paštika,
paštika škvarková,
masová paštika sterilovaná recepty,
domácí paštika ze skvarku,
recepty paštika ze škvarků,
škvarková paštika recepty,
paštika z drubežích jater recept
Suroviny:
brambory,
škvarky,
vejce,
cibule,
majonéza,
hořčice dijonská,
okurky sterilované,
koření provensálské,
sůl
Komentáře (5)