Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbová paštika s mandlemi

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby chlazení

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

18. 9. 2022 13:54

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 552 kJ / 1 566 kcal
Bílkoviny23,92 g
Tuky139,50 g
Vláknina33,43 g
Cholesterol 284 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,30 g
Sacharidy30,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 9. 2022 11:15

:-)<3:yes::yes: to musí být velká dobrota :yes:, paštiky dělávám ale takovou jsem ještě nedělala, určitě zkusím pokud seženu houby :-K

vladbou vladbou

19. 9. 2022 09:37

Paštika podle tohoto receptu je vynikající i pouze ze samotných bedel, pokud se ale do nich přidá ještě kotrč, je to potom koncert pro dvě ruce a hu..( ústa :-)) Akorát nedávám víno. Paštiku dávám do skledniček a cca hodinu steriluju, potom vydrží i půl roku, pokud se ovšem do té doby nesní. Pravda, musí být uložena v chladu.

Nadja Nadja

18. 9. 2022 22:31

mika59: děkuji za odpověď, vyzkouším, snad houby ještě porostou. ;-)

mika59 mika59

18. 9. 2022 22:22

Nadja: Nadi ty sušené jsou pro vůni a chuť. Jsou aromatické, a ty čerstvé jsem dala, protože jsem měla od každého trochu a výsledek byl moc dobrý. Určitě nevadí jen žampiony nebo čerstvé, ale ty sušené jsou zásadní..Ale i bez nich to jde..;-)

Nadja Nadja

18. 9. 2022 21:01

Miládko, Tvůj receptík se mi líbí, jen mám problém s těmi několika druhy hub - lesní + žampiony + sušené. Z jakého důvodu je tato kombinace - chuťové důvody či jiné?
Většinou mám jen směs čerstvých. Je v tom nějaký problém?:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby čerstvé, žampióny, houby sušené, česnek, máslo, slanina anglická, smetana ke šlehání, víno bílé, mandle, sůl, pepř, chilli, kmín celý, tymián, mandle, máslo

TopRecepty.cz

Houbová paštika s mandlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADqg1