Rilletes
Rilletes původem francouzská delikatesa. Jedná se vynikající masovou pomazánku z vepřového masa, které se velmi dlouhou dobu konfituje v sádle, ať už vlastním nebo přidaném. Dlouhá doba přípravy je tady vyvážena lahodnou chutí. Opravdu stojí za to si počkat.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Moje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 7 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 7 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 7 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 1 hodinou
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
Alamatej před 2 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 3 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 3 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 3 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 3 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 4 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 4 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 4 hodinami
Suroviny:
bůček vepřový,
plec vepřová,
víno bílé,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo vepřové
Komentáře (2)