15 receptů na pečenou drůbež: Tyto pečínky zaručeně potěší vaše chuťové buňky
Drůbežím pečínkám se zkrátka nedá odolat, patří totiž mezi nejoblíbenější jídla české kuchyně. Kouzlo nejlepší pečeně z drůbeže tkví v pomalém pečení při nižší teplotě, která zajistí dokonalou šťavnatost masa.
Drůbež se stala neodmyslitelnou součástí každodenního jídelníčku mnoha z nás, nejčastěji můžete sáhnout po kuřeti, naopak k slavnostní příležitosti se volí spíše kachna či husa. Inspirujte se výběrem receptů na lahodné drůbeží pečínky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kuře v jogurtové marinádě na pečených rajčatech a paprice
- Pečené kuře s nádivkou
- Dvanáctihodinová kachna
- Asijská kachní prsa
- Husí stehna s jablky
- Uzená kuřecí stehna pečená na zelenině
- Husí játra s mandlemi
- Pečená marinovaná krůtí stehna
- Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
- Kuřecí křídla v pivní marinádě, nové brambory s hermelínovo - rajčatovým dipem
- Svatomartinská husa s rolovaným bramborovým knedlíkem a jablečným zelím
- Kuřecí stehna zámecké paní
- Zapečené šťavnaté kuřecí maso
- Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
- Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře