7 receptů na čokoládové moučníky: Ochutnejte to nejlepší pro sváteční i romantické chvíle
Čokoláda patří k nejoblíbenějším cukrovinkám, které lidstvo zná. A není se čemu divit, toto sladké pokušení rozplývající se na jazyku nám během chvilky dokáže zlepšit náladu i zahnat stres. Vyzkoušejte rovnou celý čokoládový plech v podobě lahodného moučníku.
Jistě jen těžko znáte někoho, kdo by nemiloval čokoládu. Byla by škoda tuto božskou surovinu nepřidat do moučníků, které jsou nejen krásné na pohled, ale především chuťově skvělé. V kombinaci s čerstvým ovocem, nebo domácí šlehačkou, se jen rozplývají na jazyku. Máme pro vás hned 7 výtečných receptů podle našich čtenářů, které se hodí na běžné mlsání i sváteční chvíle.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Míša řezy podle videa
Na závěr pro vás máme poslední recept, který zde rozhodně nesmí chybět. Jsou to vynikající Míša řezy s nadýchaným kakaovým korpusem, tvarohovou náplní a silnou vrstvou křupavé čokoládové polevy. Připravte si podle našeho video-návodu tyto řezy třeba k nedělní kávě, zaručeně si pochutnáte.
Dáváte přednost čokoládovým moučníkům, nebo ovocným? Podělte se s námi o své postřehy do komentářů pod článkem.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čokoládovou polevu ganache zvládne každý. Je hotová během chvilky a skvělá na potírání dortů a moučníků
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma dort: Co potřebujete vědět, abyste při pečení dortu uspěli
Nejlepší jablečné štrúdly. Jednoduché záviny s vůní jablek a skořice vám zachutnají
Komentáře