uvařila 23. 11. 2014 17:45
Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 11. 2014 17:45
Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě
maso hovězí, hořčice hrubozrnná, sůl, pepř mletý, cibule, sádlo, špek uzený, pivo černé, jalovec, koření nové koření, rozmarýn, tymián, jíška
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Léto u táboráku: Napíchněte na prut pstruha, zeleninu, jablka nebo si uválejte domácí „trdelník“
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Cukety na sladko: Upečte si cuketové řezy s mákem, biskupský chlebíček nebo mini dortíčky s krémem