uvařila 25. 4. 2012 19:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 4. 2012 19:19
mouka žitná, mouka hladká, kmín celý, sůl, droždí sušené, ocet, voda, mouka polohrubá, mouka hladká, mouka žitná, sůl, droždí sušené, ocet, voda
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Jestli chcete opravdu poctivou šunku, sáhněte po vyzkoušené metodě našich babiček
Tajemství dokonalého ajvaru: Na přípravu stačí jen 4 suroviny, ale jedna je zásadní
Ptačí mléko: Slavná polská cukrovinka z bílků a smetany je nadýchaná jako obláček a snadno si ji můžete připravit i doma