uvařila 5. 10. 2013 18:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2013 18:29
cibule, máslo, olej, stehno kuřecí, dýně, rýže na risotto arborio, vývar kuřecí, sůl, koření kari, ořech muškátový, mrkev, hrášek mražený, vegeta, parmazán
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny
Oběd na neděli: Burgundský guláš s džemem a červeným vínem podle Václava Havla
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření