uvařil 24. 4. 2016 15:29
bramborová polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 4. 2016 15:29
bramborová polévka
brambory, mrkev, petržel, máslo, mouka hladká, vývar masový, sůl, majoránka, bobkový list, česnek, houby
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech
Zelenina schovaná do křupavého těstíčka: Tempura vyžaduje ledové těsto a rychlé smažení, pak je výsledek fantastický
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu