uvařil 30. 10. 2016 21:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 10. 2016 21:55
zelí, maso mleté, česnek, cibule, máta, rajče, vejce, citron, paprika, kroupy ječné, protlak rajčatový, vývar masový, feferonka, sůl, pepř bílý, cukr, koření provensálské, květ muškátový, olej, bobkový list, koření nové koření mleté
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Hranolky nemusí být jen z brambor. Jak na slavné batátové nebo zdravé mrkvové?
Buchty po ránu: Šneky s pudinkem a rozinkami z plundrového těsta podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a nadýchané
Retro okénko: Čokoláda Studentská pečeť je tu skoro půl století! V roce 1975 stála 11,80 Kčs, a patřila tak mezi dražší pochoutky