uvařila 22. 9. 2013 12:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 9. 2013 12:05
maso králičí, slanina uzená, ocet, sůl, pepř, petržel, mrkev, celer, cibule, cukr, sádlo, smetana zakysaná, koření nové koření, pepř, bobkový list, šťáva citronová, cukr, mouka hladká, hořčice
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Užijte si v létě barbecue. V čem spočívá tento způsob úpravy masa a jak se liší od grilování?
Pečené brambory 10x jinak: V solné krustě budou chutnat jako právě vytažené z popela, s máslem si na nich fantasticky pochutnáme
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou