uvařila 13. 2. 2017 14:03
Vepřové výpečky z kýty s kynutým houskovým knedlíkem a bílým kysaným zelím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2017 14:03
Vepřové výpečky z kýty s kynutým houskovým knedlíkem a bílým kysaným zelím
pečeně vepřová, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření grilovací, zelí kysané, kmín celý, mouka hrubá, cukr, cibule, olej
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté knedlíky germknödl: Rakouskou delikatesu si snadno uděláte i doma podle tohoto receptu
Jak a kde správně skladovat chléb? Na ledničku musíme zapomenout, dobře se ale osvědčily len i speciální sáčky
Kuře na paprice: původní jídlo maďarských pastevců jsme si zamilovali i u nás. Víte, jak se správně dělá?