uvařila 24. 2. 2015 17:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2015 17:03
prsa kuřecí, hořčice dijonská, hořčice hrubozrnná, med, česnek, víno bílé, vývar drůbeží, smetana, pepř mletý, sůl, olej, máslo
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc
Objevte svět zavařování i vy! Želírovací cukr, Gelfix nebo Želírovací cukr se stévií. Který si vybrat?
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“