uvařila 17. 2. 2010 19:57
na spodok hrnca dáme stonky petržlenu, koriandra, kôpru, nakrájané paradajky a cesnak
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2010 19:57
na spodok hrnca dáme stonky petržlenu, koriandra, kôpru, nakrájané paradajky a cesnak
rýže, cibule, česnek, sůl, pepř, cumin, nať petrželová, kopr čerstvý, koriandr čerstvý, protlak rajčatový, olej, máslo, bujón, rajče, lilek
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu
Nevyhazujte slupku od banánu! Dá se jíst, vylepší chuť masa a vyleští i boty
Staročeská specialita hunc: Tradiční skromné jídlo z brambor a krup voní česnekem i majoránkou a snadno se připravuje