uvařila 2. 8. 2009 18:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 8. 2009 18:28
cibule, mouka hladká, brambory, máslo, houby, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, smetana ke šlehání, kopr čerstvý, vejce, ocet, sůl
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka
Hostina na svatého Martina: Uvařte si husí polévku kaldoun podle Marie-Janků Sandtnerové!
Pozvěte jaro do kuchyně! Trio svěžích pomazánek, které zachutnají každému