uvařil 21. 10. 2010 10:05
Příprava rybí polévky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 10. 2010 10:05
Příprava rybí polévky
vnitřnosti rybí, hlava kapří, ryba, mrkev, celer, petržel, pórek, cibule, sůl, pepř mletý, sádlo, mouka hladká, rohlík, sádlo, olej
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Jak na originální Waldorfský salát? Stačí jen řapíkatý celer, jablka, ořechy a majonéza a při správném postupu vznikne delikatesa
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle