uvařila 27. 8. 2013 21:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2013 21:45
vločky ovesné jemné, mrkev, česnek, máslo, slanina anglická, majoránka, voda, sůl, pepř mletý, bujón, petrželka sušená
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Buřty na pivu můžete připravit na sto způsobů. Některá pravidla se ovšem musí dodržet pokaždé, jinak budete zklamaní
Mouky, jak je (ne)znáte: Nač se hodí čočková, kaštanová a k čemu banánová?
Horký nápoj Mokrý vrata: Jak na vylepšenou verzi svařáku podle šéfkuchaře Jaroslava Sapíka?