uvařila 6. 12. 2014 11:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 12. 2014 11:46
játra, játra vepřová, cibule, česnek, smetana ke šlehání, máslo, olej olivový, marmeláda rybízová, jalovec, koření nové koření, bobkový list, tymián, koření oregáno, majoránka, koření provensálské, sůl, pepř
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Úplňkový půst má svá rizika, nesmíme do něj jít bezhlavě, varuje odbornice na výživu Margit Slimáková
Kachna na pomerančích je luxusní pokrm, který snadno zvládne i začátečník. S pomerančovým likérem chutná omáčka božsky
Historie preclíků: Původně měly připomínat ruce sepjaté k modlitbě. Dnes se podávají k pivu!