Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Pečeme s Ivou: Křupavé a kmínem vonící dalamánky z chlebového těsta snad už ani jednodušeji vytvarovat nejde!
14 foto Pečeme s Ivou: Udělejte si u vás doma atmosféru voňavých vánočních trhů - upečte si úžasně nadýchané trdelníky!
Pečeme s Ivou: Přesto, že se venku ujímá své vlády zima, nechte svůj domov kvést a vonět - upečte si se mnou šípkové růženky!
4 foto Hodnocení 18× Granulovaný cukr slouží k dekorování sladkého pečiva. Jeho výroba je opravdu snadná, stačí nám pouze tři suroviny 25. 11. 2022
Pečeme s Ivou: Doma upečené škvarkové raženky provoní kuchyň i celý byt. A jejich chuť? Opravdová lahoda!
Pečeme s Ivou: Úžasně voňavý chlebík z banánového těsta je pečený ve formě a každý jeho krajíček je zdobený skořicovou kresbou
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť
Hodnocení 21× Co s jablečnými slupkami? Jsou plné vitamínů, minerálů a vlákniny. Navíc mají široké využití 21. 10. 2022
5 foto Pečeme s Ivou: Sladké rohlíčky s peřinkově měkkou střídou budou díky jednomu kroku navíc extra nadýchané
5 foto Hodnocení 81× Jak připravit pečivo, aby bylo více nadýchané? Použijeme metodu tangzhong, která pečivo ještě více zvláční a prodlouží mu trvanlivost 18. 10. 2022
Video Hodnocení 55× Jak snadno a poměrně rychle nakrájet hlávku zelí. Po zhlédnutí názorného videa si s pevnými hlávkami snadno poradíte 11. 10. 2022
Pečeme s Ivou: Slunečnicový bochníček vás potěší svou výbornou chutí a tmavou střídou plnou semínek. Příprava je snadná
Hodnocení 12× Budete si vybírat a kupovat domácí pekárnu? Poradíme, podle čeho se orientovat při rozhodování 7. 10. 2022
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
Hodnocení 528× Jak přidat zakysanou smetanu do omáčky či polévky, aby se nesrazila. Vyzkoušejte malý trik našich babiček 30. 9. 2022
Pečeme s Ivou: Udělat výborné domácí bagety není nic těžkého ani složitého. Pokud jednou vyzkoušíte, přesvědčíte se o tom sami
4 foto Pečeme s Ivou: Máte rádi karamel? Upečte si šlupky! Jednoduché a rychlé cukroví potažené částečně zkaramelizovaným cukrem
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům