Magazín
Dnešní top článek
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí turecký med v oplatce je krásně měkký a vyjde jen na 10 Kč! Příprava je snadná a zvládne ji každý
Turecký med je pochoutka pro milovníky extra sladkých cukrovinek vyrobená z bílků, cukru, medu a… Číst dál
Recepty, postupy a rady, jak uvařit ty nejlepší lahůdky z české i světové kuchyně
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Hovězí hrudí poskytuje dobře prorostlé a velmi chutné maso. Má vyšší obsah vaziva, a je ideální na vaření. Připravují se z něj výborné a silné vývary. Hrudí dělíme na tři části. Přední (špička) má velký podíl prorostlého masa, střed má hrudní kost a je silně pokrytý tukem, zadní část je nejlibovější a má nejméně kostí.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další
Předchozí 1 … 22 23 24 … 25 … 26 27 28 … 54 … 80 … 106 Další
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Sýrová pomazánka se šunkou a uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami

Kuřecí směs s játry, pórkem a paprikou
Přidáno před 4 hodinami

Topinky se sýrovou pomazánkou a slaninou
Přidáno před 17 hodinami

Bramborák s lilkem
Přidáno před 17 hodinami

Javornický guláš z divokého kance
Přidáno před 18 hodinami

Bezlepkový ovocný koláč
Přidáno před 23 hodinami