Suroviny
Porce: 3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 425 kJ / 1 058 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,09 g |
| Tuky | 28,98 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 970 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,92 g |
| Sacharidy | 76,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí toust
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7pyw
Moje poznámka
Kuřecí toust
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7pyw
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 4 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 5 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 7 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 8 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 10 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 10 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 11 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 11 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 11 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí tousty,
kuřecí toast,
kuřecí toust,
toust,
tousty z kuřecího masa,
tousty kuřecí maso,
kureci toasty,
tousty s kuřetem,
kuřecí maso v toustu,
recepty kuřecí tousty,
kuřecí toasty z toastového chleba,
tousty s kuřecí a tatarkou,
toustyskurecim,
toust s kuřecího masa,
jak uvarit tousty z kureci,
kuřecí v toustu,
kuřeci maso na tousty,
kuřecí prsa v toustu,
kuřecí toust recept,
toasty z kuřecích prsou
Suroviny:
chléb toustový,
vejce,
prsa kuřecí,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
sůl,
salát
Komentáře (5)