Rančerské kuře 2.

BARRINEK Kuchař: BARRINEK

Drůbeží maso 2 názory

Suroviny

kuře
hladká mouka
lžička pálivé papriky
Marináda:
5 stroužků česneku
sůl
pepř
1 citron
4 cl koňaku
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Marináda: česnek utřený se solí smícháme s ostatními ingrediencemi. Kuře nasekáme na 12-15 kousků a necháme v chladu marinovat nejlépe přes noc.

  2. Okapané kousky masa obalíme v paprice ve které jsme rozmíchali pálivou papriku a smažíme v oleji.

Poznámka

četl jsem to někde na netu

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Rančerské kuře 2.

  • alena alena(neregistrovaná)

    bylo to chutné, budeme určitě opakovat.:yes:

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Výborné šťavnaté řízečky s lehkou příchutí česneku :yes: Jak tak koukám :-O, úplně jsem zapomněla marinádu osolit, ale vůbec to nevadilo ;-) Použila jsem vykostěná stehýnka

    Odpovědět

Tématické fráze: rančerské kuře rančerské chleby pálivá marináda na kuře rančerské recepty kuře s pálivou zeleninou rančerská kuřecí prsa rančerské kuřecí kousky rančerský recept rančerské kuřecí nakládané kosky masa pálivé kuře recepty

Zapomněl/a jsem heslo