Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slané kremrole s křenovo šunkovou pěnou

Kremrole obvykle připravujeme nasladko plněné sněhem. Výborná je ale i slaná verze. Kremrole připravené z listového těsta posypané paprikou po upečení naplníme pikantní pěnou z másla, šunky a strouhaného křenu.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

olca spickova olca spickova

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 20 kusů

20kusů

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 597 kJ /
3 011 kcal
Bílkoviny61,30 g
Tuky230,12 g
Vláknina6,08 g
Cholesterol 401 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,50 g
Sacharidy170,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listové těsto rozválíme, rádýlkem nakrájíme na proužky a namotáváme na trubičky stejně jako na kremrole. Troubu včas rozpálíme na 180 °C. Krok 2: Poskládáme na plech vyložený pečicím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme mletou paprikou a pečeme dozlatova. Krok 3: Na krém vyšleháme obě másla, potom přidáme umletou šunku, křen, sůl a pepř dle chuti. Krok 4: Pěnou naplníme cukrářský sáček a vychladlé trubičky plníme.

Zveřejněno 14. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AMgp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AMgp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Nápad je to dobrý. Mám raději slané než sladké. :yes:
Uložil jsem si do oblíbených a udělil plusový bodík.
http://clupmi.blog.cz

Olčo, to je fajnééééé!!:-p:yes:

Tak ty mám moc ráda a nejen já :-)) a plním je i česnekovou pomazánkou mňam mňam :yes:

Ivanko strašně moc mě těší,že chutnaly:-))Ale taky mě zároven strašně moc mrzí,že jsi neochutnala!;-(Tak třeba příště!Moc děkuji za odezvu! Přeji krásný den!:-K

Dneska jsem zkusila pár těchto kremrolí a jaké byly nevím, než jsem se dostala k ochutnání žádné nebyly.

Já dělám kremrole plněné křenovou šlehačkou a to většinou když mám z něčeho zbylé bílky. Příště vyzkouším s touto náplní.

stejně jako Eliza - ty sladké moc nemusím - ale tyhle nemají chybu...a těch variant, čím je plnit :-8:-p:-p:-p ale ani já nemám trubičky, tak mám co? tak mám smůlu :-(- ale ty máš bod :yes:

:yes::yes:+2

Narozdíl od sladkých kremrolí ty slané můžu v jakémkoli množství... A navíc v téhle podobě :yes::-p:-p
Bohužel mi chybí ty formičky - trubičky...

davam k oblubenym, olca:-O +1:yes::-))

Tématické fráze:
slaná nápln do kremroli, slané kremrole z listového těsta, slané listové trubičky plněné, slané trubičky, slané náplně do kremrolí, náplň do slaných kremrolí, plnene kremrole, trubičky na slano, kremrole se slanou náplní, kremrole z listového těsta, listové trubičky na slano, slaná náplň do trubiček, slane naplne do trubicek, náplně do slaných kremrolí, kremrole slaná náplň, náplň do kremrolí, plněné trubičky z listového těsta na slano, kremrole z listového těsta na slano, náplń do kremrolí slaná, kremrole plněné na slano

Suroviny:
těsto listové, pomazánkové máslo bez příchuti, máslo, šunka, křen strouhaný, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu