Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory "na loupačku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPzQ
Moje poznámka
Brambory "na loupačku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPzQ
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 33 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 41 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
brambory na loupačku,
brambory na loupacku s tvarohem,
jak uvařit brambory na loupačku,
tvaroh k bramboram,
tvaroh k bramborám na loupačku,
jak nejlepe uvařit brambory,
jak uvarit brambory,
recept brambory na loupacku,
brambory na loupacku v mikrovlnce,
brambory na loupačku recept,
co k bramboram na loupacku,
brambory na loupačku recepty,
nejlepší brambory na loupačku,
jaké brambory na loupačku,
bramdory na loupačku,
brambory na loupačku, nebo naloupačku?,
brambory na loupačku - recepty,
loupaní novych brambor,
slany tvaroh k bramboram,
jak nejlépe uvařit brambory na loupačku
Suroviny:
brambory,
sůl,
tvaroh,
máslo
Komentáře (25)
Ale každý si vzal bramboru neoloupanou,musel si sám na talíři oloupat a upravit podle svého.
Později jsem k tomu dávala i lučinu a nakrájenou pažitku,sůl a máslo.