Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 977 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízovo-jogurtový koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmr2
Moje poznámka
Rybízovo-jogurtový koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmr2
Nejnovější recepty
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 13 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 21 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 6 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 6 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 7 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 8 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 8 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 9 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 9 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 9 hodinami
Tématické fráze:
jogurtový koktejl,
jogurtové koktejly,
vlockovy koktejl,
rybízový dip,
jogurtový koktejl recept,
jak udělat jahodový koktejl,
jogurtový koktejl recepty,
koktejli z jogurtu,
koktejl,
jahodový koktejl,
rybízovo banánový koktejl,
ribizovy koktejl,
rybízovo malinový sirup,
jogurtove koktejl,
jogurtové koktejli,
jogurtový kokteil recept,
jogurtové koktejly recepty,
rybízový koktail,
jogurtový koktejly,
rybizovo jogurtovy kolac
Suroviny:
rybíz bílý,
jogurt bílý,
jogurt jahodový,
cukr,
mléko
Komentáře (4)