Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí müsli tyčinky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

agnesK

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 576 kJ /
1 811 kcal
Bílkoviny77,51 g
Tuky22,65 g
Vláknina31,80 g
Cholesterol 49 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy308,29 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ovesné vločky zalijeme vlažným mlékem a necháme 30 minut nabobtnat. Mezitím si připravíme mandle a vlašské ořechy, které nakrájíme na menší kousky. Krok 2: Po 30 minutách smícháme ovesné vločky s ořechy a přidáme tvaroh a med. Vše pořádně promícháme a dáme na plech s pečícím papírem. Krok 3: Rozetřeme rovnoměrně na výšku asi 1 cm. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 175°C po dobu 45 minut. Necháme vychladnout a rozřežeme na menší části.

Zveřejněno 26. 7. 2015

Poznámka autorky agnesK

Varianty jsou na vás. Lze přidat ovoce nebo před rozřezáním polít čokoládou :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí müsli tyčinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QRG0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí müsli tyčinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QRG0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
domácí musli tyčinky, domácí müsli z ovesných vloček, domaci musli tycinky recept, tyčinky z ovesných vloček, domácí ořechové musli, domácí müsli kondenzovane mleko, domáci mysli tyčinky, domácí musli s kondenzovaným mlékem, domací mysli tycinky recept, domácí ořechové musli tyčinky recept, domácí mysli tyčinka recept, domaci zapekane musli fitness, ovesne tycinky recept, musli s kondenzovaným mlékem, recept müsli tycinky z ovesných vloček, müsli tyčinky s kondenzovaným mlékem, domácí misli tyčinky, domácí mussli tyčinky, tyčinky z ovesných ovesných vloček, domaci ovesne tycinky

Suroviny:
vločky ovesné, mléko, tvaroh nízkotučný, mandle, ořechy vlašské, med

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu