Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,52 g |
Tuky | 0,29 g |
Vláknina | 5,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve velkém kastrolu rozpustíme máslo. Přidáme cibuli, rajče, vepřové a vodu. Na mírném plameni dusíme asi 1 hodinu a půl. Namočíme fazolové (rýžové) nudle v misce dle návodu na obalu.
Krok 2: Scedíme a nakrájíme na cca 15 cm délku, nudle přidáme k masu, přidáme též chilli papričky, sůl a pepř podle chuti a dusíme asi 10 minut.
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový fing z Bhútánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP4N
Moje poznámka
Vepřový fing z Bhútánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP4N
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 9 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 2 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 2 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 3 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 4 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 5 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 5 hodinami
Tématické fráze:
bhutánská kuchyně,
přírodní řízek s okurkovou omáčkou,
bhútán chilli,
skleněné rýžové nudle vepřovým,
vaření bhútán,
zapečené skleněné nudle,
fazolové nudle
Suroviny:
cibule,
rajče,
máslo,
plec vepřová,
voda,
chilli paprika čerstvá zelená,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)