Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 851 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,73 g |
Tuky | 29,77 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 721 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 20,85 g |
Postup přípravy
Podávame s ryžou, posypané bazalkou.
Zveřejněno 1. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ53
Moje poznámka
Vepřové na olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ53
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 22 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová bábovka supr a jednoduchá
IvanaRr před 3 minutami
Vepřové maso na mrkvi
RomanaMonika před 47 minutami
Jednoduché langoše
teminova.martina před 1 hodinou
Housky nebo rohlíky
teminova.martina před 1 hodinou
Pečený lilek s kuskusovou náplní
bludicky před 2 hodinami
Kuřecí polévka s brokolicovými taštičkami
bludicky před 2 hodinami
Jemná kynutá tvarohová bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Farská bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na olivách,
vepřové s olivami,
vepřové maso s olivami,
maso na olivách,
veprove maso olivy,
vepřové maso recepty na olivách,
recepty s olivami,
vepřové maso a olivy,
vepřové na kari s olivami,
maso olivy,
olivy a maso,
olivy recepty,
vepřové s s olivami,
z vepřového masa vé na olivách,
vepřové+olivy,
recepty 7667,
veprove nudlicky olivy recept,
7667,
veprove kari olivy,
vepřový plátek na olivách
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
koření kari,
olej,
sůl,
olivy zelené,
bazalka čerstvá,
sýr tvrdý
Komentáře (4)