Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 536 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,93 g |
Tuky | 136,97 g |
Vláknina | 33,30 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 332,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarte Tatin (Obrácený koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQAx
Moje poznámka
Tarte Tatin (Obrácený koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQAx
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 16 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 16 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 16 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 16 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké brambory pečené v tatarce
trdlo před 4 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Majkaa před 10 minutami
Perník s meruňkami
Birdmann před 54 minutami
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 58 minutami
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 1 hodinou
Čínský okurkový salát
mertice před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 2 hodinami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 3 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 4 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 5 hodinami
Tématické fráze:
tarte tatin,
obrácený koláč tarte tatin,
obrácený koláč,
obrácený pomerančový koláč,
testo na tarte tatin,
obrácený cheesecake,
tartetatin,
těsto na obrácený koláč,
otoceni jablkovy kolac,
tarte tatin obrácený koláč,
obrácený koláč s jablky z listkoveho testa,
obrácený koláč z lístkového těsta,
tarte tatin recept,
tarte tatin recept videorecept,
tartin tatin,
tatin tarte,
obrácený koláč švestkový tarte tatin,
obrácený švestkový koláč tarte tatin,
pomerancove tarte,
obraceny pomerancovy kolac s karamelem
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
žloutek,
voda,
jablko,
máslo,
cukr
Komentáře (6)
Jj, u nás dáváme také víc jablek (viz foto)
Recept je tu dva roky a zatím nikoho neoslovil?
A přitom je to ze 6 rcp co jsou na TOP na Tarte Tatin ten nejepšejší!
Já si vystačím s jednou nádobou. Napřed v ní udělám karamel, pak do ní vyskládám jablka, zadekluju Pâte brisée a upeču.