Suroviny
Porce: 3- 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,70 g |
| Tuky | 43,93 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 183,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKOJ
Moje poznámka
Květák s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKOJ
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 10 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 31 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 8 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 10 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s těstovinami,
květák s těstovinami,
zapekany kvetak s testovinami,
zapečený květak s těstovinou,
zapékaný květák s těstovinou,
kvetak s testovinou,
květák zapečený s těstovinami,
recepty na květák s těstovinami,
květák s těstovinama,
květák a těstoviny,
květák těstoviny,
recepty květak,
květák recepty,
květák recept,
recepty na květák,
květák s těstovinami,
těstoviny květák,
recept na květák s těstovinou,
jak uvarit kvetak,
recepty květák s testovinami
Suroviny:
květák,
těstoviny,
smetana zakysaná,
česnek,
koření kari,
sůl,
pepř,
podravka,
olej
Komentáře (7)