Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vafle z topinkovače (z polotovaru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngD4
Moje poznámka
Vafle z topinkovače (z polotovaru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngD4
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí piškoty
Marjet před 53 minutami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 2 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 3 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 3 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 4 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 4 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 5 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak ohřát vafle,
jak se dělají vafle,
kupované vafle,
topinkovač recepty,
jak připravit vafle,
jak připravit kupované vafle,
jak dlouho se dělají vafle,
rychle vafle,
vafle kupované,
wafle polotovar,
jak delat vafle,
jednoduché vafle,
vafle jak ohrat,
recepty topinkovač,
recept na vafle,
recepty z polotovarů,
vafle v toustovači,
jak ohřát wafle,
polotovar wafle,
topinkovač recept
Suroviny:
vafle - polotovar,
marmeláda,
jogurt bílý,
kakao granko
Komentáře (44)
Dík za fotku. Ty čestvé maliny musely být k tomu super.
Vidím, že tu k žádným změnám v chování a vyjadřování nedošlo. Stále stejná skupina, kastování,dělení reistrovaní a neregistrovaní. O nic jsem zatím nepřišel.Teď k Vám, Vaši honbu po bodech viděli všichni při poslední soutěži a nyní Vás body nezajímají. Nevidím osobně rozdíl mezi registrovanými pod přezdívkou a neregistrovanými.Pokud považujete neregistrované za pitomé,jak jste se vyjádřila, tak já si zase myslím, že jste svou pitomost tím vyjádřila veřejně a registrovaně.
Loučím se s Vámi a nepřemýšlejte nad tím, je to zbytečné
Já se fakt bavím, jak jsou pod tou svojí anonymitou pitomí...
Zvláštní je, že někdo cítí potřebu chodit ustříkávat vlastní jed na stránky, kde se ostatní baví o dobrém jídle...
Papriky nápad jsem ocenila bodem a tím to pro mě končí. Možná ho vyzkouším, možná na něj zapomenu... Ale ten bod, který jsem receptu dala (pro jeho nespornou invenčnost), stejně jako body, které jsem dostala či nedostala já a které dostali či nedostali jiní, jsou jen chvilkovou záležitostí... Nerozumím lidem, kteří si na to potrpí a obchází je závist z "udělených bodíků"... Jsou směšní.
Jako nápad se mi to zdá dobré a posílám bod
A když se Vám něco nezdá
Lidi, vaříme, nakupujeme, vysvětlujeme a pomáháme si ne? A i třeba u takovéhoto základního receptu nebo když má někdo jinou vychytávku.
Tohle je o vaření pro běžné, normální lidi a ne o receptech do Interhotelu Continental