Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vafle z topinkovače (z polotovaru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngD4
Moje poznámka
Vafle z topinkovače (z polotovaru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngD4
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 7 minutami
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 14 minutami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 1 hodinou
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 2 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 2 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak ohřát vafle,
jak se dělají vafle,
kupované vafle,
topinkovač recepty,
jak připravit vafle,
jak připravit kupované vafle,
jak dlouho se dělají vafle,
rychle vafle,
vafle kupované,
wafle polotovar,
jak delat vafle,
jednoduché vafle,
vafle jak ohrat,
recepty topinkovač,
recept na vafle,
recepty z polotovarů,
vafle v toustovači,
jak ohřát wafle,
polotovar wafle,
topinkovač recept
Suroviny:
vafle - polotovar,
marmeláda,
jogurt bílý,
kakao granko
Komentáře (41)
Dík za fotku. Ty čestvé maliny musely být k tomu super.
Vidím, že tu k žádným změnám v chování a vyjadřování nedošlo. Stále stejná skupina, kastování,dělení reistrovaní a neregistrovaní. O nic jsem zatím nepřišel.Teď k Vám, Vaši honbu po bodech viděli všichni při poslední soutěži a nyní Vás body nezajímají. Nevidím osobně rozdíl mezi registrovanými pod přezdívkou a neregistrovanými.Pokud považujete neregistrované za pitomé,jak jste se vyjádřila, tak já si zase myslím, že jste svou pitomost tím vyjádřila veřejně a registrovaně.
Loučím se s Vámi a nepřemýšlejte nad tím, je to zbytečné
Já se fakt bavím, jak jsou pod tou svojí anonymitou pitomí...
Zvláštní je, že někdo cítí potřebu chodit ustříkávat vlastní jed na stránky, kde se ostatní baví o dobrém jídle...
Papriky nápad jsem ocenila bodem a tím to pro mě končí. Možná ho vyzkouším, možná na něj zapomenu... Ale ten bod, který jsem receptu dala (pro jeho nespornou invenčnost), stejně jako body, které jsem dostala či nedostala já a které dostali či nedostali jiní, jsou jen chvilkovou záležitostí... Nerozumím lidem, kteří si na to potrpí a obchází je závist z "udělených bodíků"... Jsou směšní.
Jako nápad se mi to zdá dobré a posílám bod
A když se Vám něco nezdá
Lidi, vaříme, nakupujeme, vysvětlujeme a pomáháme si ne? A i třeba u takovéhoto základního receptu nebo když má někdo jinou vychytávku.
Tohle je o vaření pro běžné, normální lidi a ne o receptech do Interhotelu Continental