Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 073 kJ / 2 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 349,70 g |
Tuky | 138,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 935 mg |
Sodík | 3,94 g |
Sůl | 9,96 g |
Sacharidy | 1,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu a sýry si nakrájíme na kostičky a smícháme v misce.
Krok 2: Do očištěných prsíček si nařízneme kapsu, kterou naplníme připravenou směsí sýrů a slaniny. Otvor do kapsy spíchneme jehlou. Kdo si nařízl větší díru, tak může omotat nití, ale jehla se na talíři lépe vyndavá.
Krok 3: Připravené kapsy osolíme, opepříme a prudce opečeme z obou stran na rozpálené olivovém oleji.
Krok 4: Opečené maso vyndáme a ve výpečku osmahneme mouku, kterou po chvilce podlijeme vývarem nebo vodou a dobře rozmícháme do hladké šťávy.
Krok 5: Maso vložíme zpět, cca 10 minut podusíme. Podáváme s oblíbenou bramborovou přílohou a čerstvou zeleninou nebo salátem. Dobrou chuť.
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kapsa "3 smrady"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyo9
Moje poznámka
Kuřecí kapsa "3 smrady"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyo9
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jelení závitky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 4 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Omeleta se zeleninou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Jiri_N. před 13 minutami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 26 minutami
Houbové rizoto
Konstantin. před 32 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 33 minutami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 36 minutami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 1 hodinou
Guláš SPECIÁL
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 1 hodinou
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí kapsa,
kuřecí kapsa recepty,
romaduzek,
kureci kapsa recept,
smrady,
hermadůžek,
kapsa z bramboraku,
sýr romadůrek,
kuřecím kapsa,
kuřeci kapsa s romadur,
smrad,
syr romaduzek,
maso kuřecí smrad,
kuřecí kapsa s eidamem,
česnek a smrad,
romaduzek recept,
dobra kureci kapsa recept,
maso 3 smradů,
vynikající kuřecí kapsa,
recepty kuřecí kapsa
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina anglická,
sýr niva,
sýr romadůžek,
sýr tvarůžky kulaté,
sůl,
pepř,
olej olivový extra virgin,
mouka hladká,
voda
Komentáře (28)
Maris, jestli vidím dobře, tak ne "romadůrek", ale "romadůžek", ale taky neznám!!
Maris - romadůžek je jemnější a není tak ostrý jako ostatní zrající sýry. Ten dokážu sníst i samotný s chlebem. Kupuju ho v Makru (balení po 4 ks)
Romadůžek vůbec neznám, nejdřív jsem si myslela, že je to překlep a má být Romadůrek
akorát nerozumím tvé poznámce...po delší době..