Suroviny
Porce: na plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 356 kJ / 1 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,61 g |
Tuky | 18,12 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 242,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháte vše sypké dohromady a promícháte, poté přidáte limonádu a mixérem šleháte asi 2 min.
Krok 2: Pečeme cca 20-30 min.
Zveřejněno 15. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Limonádová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D806
Moje poznámka
Limonádová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D806
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 22 minutami
Cuketové halušky
janatka před 24 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 31 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 36 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 39 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
limonádová buchta,
narozeninová buchta,
buchta z limonády,
buchta s limonádou,
limonadova babovka,
recept na limonadovou buchtu,
hrnkova limonadova buchta,
hrníčková limonádová buchta,
limonádová placka,
eva hromadová moje dorty,
buchta s limonady,
limonádová buchta hrníčková,
hrnickova limonwdova buchta,
limo buchta,
hrnková sodovková buchta,
placka z limonády,
sodovkova buchta,
recept limonadova buchta,
limobuchta,
narozeninové buchty
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
vejce,
limonáda,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (17)
aji ta limoška
a pro vsechny ostatni jestli vam to nejde podle mého receptu tak skuste spise tento postup asi je vazne lepsi
Taky záleží na kvalitě mouky...nedávno jsem pekla cukroví podle starých osvědčených receptů a skoro do všech jsem musela trochu mouky přidat jinak se to nedalo vyválet