Suroviny
Porce: 6 šišek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 367 kJ / 2 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,68 g |
Tuky | 20,08 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 377,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvedené suroviny se smíchají a vyvalují se placky, plní jablkama, mákem, tvarohem.....čím je libo.
Krok 2: Hotové šišky klademe na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby asi tak na 180°C upéct.
Zveřejněno 18. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborný závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1Q9
Moje poznámka
Výborný závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1Q9
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 15 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 52 minutami
Jadel ve slanině
majka.k před 57 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 1 hodinou
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 4 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
výborný jablkový závin,
výborný moučník,
výborný,
rychlé záviny,
recepty výborný jablkový závin,
olejovy zavin,
výborný perníkový závin,
válený závin,
rychly bezlepkovy zavin,
výborný domácí závin,
zavin s jabkama,
bezlepkový jablkový závin,
krehke zavin z jablkama,
olejove testo na zavin,
výborný vánoční závin,
recepty na jednoduché moučníky.cz,
výborný jednoduchý závin,
zaviny s jablkama recept,
závin,
vyborny jablecny zavin z domaci pekárny
Suroviny:
mouka hladká,
tuk ztužený,
žloutek,
sůl,
mléko
Komentáře (7)